Inspiration

Følg os på Instagram

Mangler du inspiration, eller ønsker du blot at få et indblik i, hvad der sker i salonen? Følg os på Instagram, og bliv inviteret inden for i salonen. Vi viser dig også nogle af de seneste stylinger og frisurer, så du kan følge med i, hvad der rører sig inden for hårmoden.

Når du vælger frisure, skal du selvfølgelig først og fremmest tænke på, hvad du godt kan lide, og hvad du gerne vil udstråle med dit hår. Er du mest til et afslappet look? Eller kan du bedre lide klassisk hår? Kig dig selv i et spejl i fuld figur, og se hvilket helhedsindtryk du gør. Dit hår skal passe til hele din kropsbygning og din tøjstil.

Høj herrefrisure

Helt kækt og stilsikkert. En rigtig klassiker, når det kommer til korthårsfrisurer. Ultra kort i siderne og med længde der er stylet højt for til og på toppen. Det kræver, at man gider style håret med voks hver dag.

Kort herrefrisure

Længderne er klippet af. Det helt korte look, som især fungerer godt, hvis du har kraftigt hår eller har naturligt fald eller krøller i håret. Det er super maskulint og nemt for dig der ikke altid gider at bruge voks

Slikhår

Lige siden brylcremen og stilikoner som Elvis Presley og James Dean har pomadehår med sit skinnende og tilbage strøget look været moderne – og det er det endnu.

Den helt korte herrefrisure

Kort i siderne uden at være for kort. Kort på toppen uden at være for kort – tilført en dyb sideskilning. Så har du en rigtig duksedreng frisure, på den gode måde. Især god til dig, hvis du ikke har for høje tindinger.

Vandkæmmet herrefrisure

Frisuren der er et godt miks mellem pomadehår (det tilbage strøget look) og en klassisk ”kort i siderne” frisure. En fordel for dig der har kraftigt hår og som gider at bruge tid på føntørring og voks dagligt.