Om os

God billig frisør I Aarhus

Vi er Aarhus bedste frisører til dig på SU. top kvalitet, som du har altid drømt om.
Vi er en professionel barber og frisørsalon, vi tilbyder bl.a. barbering med ragekniv, som i de gode gamle dage – og så endda til en god pris.

Husk forlad ikke salonen før du er tilfreds.

Vores frisør imødekommer altid kundernes ønsker i salonen, men vi lader dig også vide, hvis den frisure du godt kunne tænke dig, ikke ville se godt ud til dig. Vi har et meget skarpt øje for den slags og garanterer dermed, at du som kunde altid er tilfreds, når du forlader salonen. Vi har over 10 års erfaring.

Hvis du vil have en komplet ny stil, eller på anden vis har brug for frisøren i længere tid, så sørg for at bestille tid på forhånd, så vi kan give dit hår den opmærksomhed, som det fortjener.

​Vores største belønning er den glæde vores kunder udstråler, når de forlader salonen med et resultat, de er glade og stolte af. Salon MATIN er en billig frisør i Århus, og kvaliteten er altid i top.

Salon MATIN i Århus C er centralt beliggende på Frederiks Allé 140. Det vil sige, at du nemt og hurtigt kan tage offentlig transport lige til døren. Vi har cykelparkering, og er du i bil, er der en stor mulighed for gratis parkering tæt på Salon MATIN.

Du er altid velkommen til at kigge ind. Du kan også kontakte os på forhånd, hvis du vil bestille tid, høre mere om vores priser, eller måske har et spørgsmål til pleje af hår eller skæg. Vi hjælper gerne, lige så snart vi har tid…….

De fleste større byer har et problem, når det kommer til priserne på deres frisører. Med så mange frisørsaloner og mennesker, så er der hård konkurrence om kunderne. Derfor vil priserne for mange frisører blive presset meget højt op. At finde en billig frisør kan derfor godt være svært. Der kan dog godt findes billige frisør i Århus.

Nogle gange finder man dog ikke ligefrem den bedste kvalitet hos denne slags frisører. Det er her, hvor Salon Matin kan træde til. Her kan du få en billig klipning Århus til herrer, men som samtidig lever op til en høj kvalitet. Bare fordi du har fundet billige frisører, så behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten af din klipning. Det er endda til at finde Salon Matin centralt i Århus, så du let kan komme til og fra salonen. Tag derfor forbi for en billig frisør i Århus C.

Flot salon og en billig frisør I Aarhus C

Selve salonen er beliggende i Aarhus C på Frederiks Allé. Det er nemt at finde, og der er plads til mange kunder i lokalerne. Der er kvalitet i interiøret, med sofaer, salonstole, store spejle og flotte udsmykninger på væggene. Har man lidt ventetid, inden man skal klippes, så kan man slænge sig i sofaerne og nyde en kop kaffe eller et glas vand, imens man venter.

At blive klippet i gode, behagelige omgivelser er med til at løfte oplevelsen og adskiller Salon Matin fra andre billige frisører. Der er altså tale om en billig frisør i Århus som ikke kun lægger vægt på de lave priser, men også går ind for at give en god oplevelse af høj kvalitet. Det skal ikke kun være en nødvendig tjans at blive klippet, men det skal også være en god oplevelse.

Den gode kundeoplevelse kombineret med en billig klipning I Aarhus

Kundernes anmeldelser og oplevelser af salonen taler for sig selv. Det er priserne og den gode oplevelse, som helt klart er med til at løfte Salon Matin som frisørsalon i Århus. Den centrale beliggenhed, den gode atmosfære, de professionelle frisører og de billige priser er med til at give salonen sit gode omdømme.

Af andre positive ting kan også nævnes det nemme bookingsystem. Man kan møde ind i salonen og måske få klaret sin klipning på stedet, hvis der er naturligvis er tid. Ellers er frisørerne meget behjælpelige til at få sat en anden aftale op hurtigst muligt, så du kan få din klipning klaret.

Du kan i stedet være på den mere sikre side og booke din tid i forvejen. Det kan enten gøres telefonisk eller fra salonens egen hjemmeside. Det er nemt at gøre. Som nævnt tidligere, så har du også mulighed for at vælge din ønskede frisør, hvis du har en præference til dette.

Salon Matin er altså en billig frisør i Århus som kan levere høj service fra professionelle, håndplukkede frisør, tilbyde dig forskellige former for klipninger i gode, atmosfæriske omgivelser som er nemme at finde. Derfor giver Salon Matin dig altså det bedste fra alle dele af en god frisørsalon lige midt i Århus.

Kvalitetsbevidst billig frisør Aarhus

At få sig en god frisør deal i Århus kan godt virke overvældende. Heldigvis er det nemt hos Salon Matin. En billig herrefrisør Århus kan hjælpe dig til at komme mere ud og få klippet håret. Mange har en dårlig vane med at gå i længere tid uden at blive klippet.

Det kan efterlade håret ilde tilredt og gå udover ens udseende. Med en centraltbeliggende og billig frisør bliver det nemmere at gå til frisøren noget oftere. Herudover er det også et fantastisk tilbud til dig, som der er på SU. Når servicen også et i topklasse, så er det endnu en god grund til at komme ud og blive klippet.

Der er mange forskellige former for klip og behandlinger tilgængelige, alle sammen til en billig og fair pris. De gode services og lave priser som gør en frisør billig, skaber en god salon, hvor priserne kan få lov til at lave på trods af de mange frisører i byen.

Billig frisør med mange services

Hos Salon Matin er der ikke kun tale om en billig klipning, men også mange andre former for klipninger og services. Hos salonen kan du både vælge at få en klassisk klipning med saks eller vælge det billigere maskineklip.

Tit kan der laves mere avanceret frisurer med klassisk klipning, men det gør ikke nødvendigvis maskineklip til et dårligt valg. Det afhænger bare af dit behov. Har du en bestemt person på teamet, som bare forstår dine behov og giver den helt rigtige klipning, så kan du specifikt vælge vedkommende, når du bestiller din frisørtid.

Herudover kan der også laves klassisk skinfade eller barbering hos salonen. Skal du have klippet øjenbryn eller fjernet næsehår med voksbehandling, så kan dette også klares for dig. Der er mange muligheder at vælge imellem, men servicen vil altid være i top, og du vil blive behandlet godt i salonen.