Service

Hår

Vi er eksperter i herre haircuts – alle former for dem.

Klassisk klipning

til 210 kr.

(30 min.) Det perfekte valg for vores faste kunder, vores Classic Haircut omfatter en konsultation, snit. (Hvis du vil tage det super kort… ‘tjek vores Zero Fade / Skin Fade service).

Nul fade / Hud Fade

til 230 kr.

(30 min.) Glat overgang startende fra nøgen hud og fading op til den ønskede længde. Huden fade fungerer godt med både klassiske og moderne frisurer.

Vores Team

Vores team er altid klar på at give dig den bedste oplevelse. Uanset om det er din første gang hos os, og du leder efter ny hår inspiration. Salon Matin giver dig altid tid til at forstå netop dine behov. Vores team har mere end 10års erfaring, og en rigtig dejlig kundekreds.

Lang frisure

til 210 kr.

(30 min.) For de fyre, der ønsker at holde deres lange hår langt eller de fyre, der ønsker at tage deres længere hår kort.

Skæg & barbering

Vi er eksperter i herre haircuts – alle former for dem.

Underskrift skæg trim

 TJENESTER: Tag din skæg trim oplevelse et skridt videre. Når dit skæg er blevet formet til din smag, lukke øjnene og slappe af tilbage i en beroligende ansigt. Brug naturlige olier til at blødgøre håret, vi så skumme dit ansigt i tyk barberskum og rydde op i alle kanterne. Dit skæg vil endelig blive behandlet med naturlige olier og stylet med de rigtige produkter.

Den tavse behandling

Vi elsker en snak, men forstår, at du måske ønsker at slappe af i stilhed. Men hvis du er i humør til at tale, så tøv ikke med at dele de fortræd, du har været op til i løbet af natten.