Bedste frisør Aarhus

Er du på udkig efter den bedste frisør i Aarhus?

Så skal du ikke lede længere, for hos Salon Matin udgør vi en ret god kandidat til dén titel. Hvis vi selv skal sige det, altså. Men vi har nu noget at have det i – og det vil vi gerne fortælle dig om her på siden. 

Læs med herunder, og bliv klogere på hvorfor et besøg i vores salon er et besøg hos den (måske) bedste frisør i Aarhus. 

Vi skaber den perfekte frisure 

Okay, indrømmet – hvad den perfekte frisure er for en er enormt subjektivt. Men netop derfor går vi også til alle vores kunder med ønsket om at forstå lige præcis dét udtryk, de ønsker i det endelige resultat. 

Vi tilbyder både traditionelle klipninger og frisurer, såvel som realiseringen af udtryk, der trender på TikTok, og alt der imellem. Vi lytter, spørger og ser gerne eksempler på dét, du vil opnå. På den måde er vi helt sikre på, at vi har en ordentlig forståelse for hvad du ønsker før vi går i gang med at forme dit hår. 

Vi holder priserne nede 

Ud over at holde et højt serviceniveau er det vigtigt for os, at vores priser er til at betale for almindelige århusianere. Derfor holder vi vores priser nede på et absolut minimum, så både den arbejdende og den studerende har råd til at gæste vores salon. 

Hos os får du værdi for pengene. Vores kunder elsker os for det – og det er vi sikre på, at du også vil komme til.

 Book tid hos den bedste frisør i Aarhus 

Klar til at booke en tid hos os? 

Så er du velkommen til at finde en tid, der passer dig i vores bookingsystem her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på tlf.: 86 19 44 09, eller komme forbi vores salon på Frederiks alle 140, st. mf. i Aarhus C. 

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Flot salon og en billig frisør I Aarhus C

Selve salonen er beliggende i Aarhus C på Frederiks Allé. Det er nemt at finde, og der er plads til mange kunder i lokalerne. Der er kvalitet i interiøret, med sofaer, salonstole, store spejle og flotte udsmykninger på væggene. Har man lidt ventetid, inden man skal klippes, så kan man slænge sig i sofaerne og nyde en kop kaffe eller et glas vand, imens man venter.

At blive klippet i gode, behagelige omgivelser er med til at løfte oplevelsen og adskiller Salon Matin fra andre billige frisører. Der er altså tale om en billig frisør i Århus som ikke kun lægger vægt på de lave priser, men også går ind for at give en god oplevelse af høj kvalitet. Det skal ikke kun være en nødvendig tjans at blive klippet, men det skal også være en god oplevelse.

Den gode kundeoplevelse kombineret med en billig klipning I Aarhus

Kundernes anmeldelser og oplevelser af salonen taler for sig selv. Det er priserne og den gode oplevelse, som helt klart er med til at løfte Salon Matin som frisørsalon i Århus. Den centrale beliggenhed, den gode atmosfære, de professionelle frisører og de billige priser er med til at give salonen sit gode omdømme.

Af andre positive ting kan også nævnes det nemme bookingsystem. Man kan møde ind i salonen og måske få klaret sin klipning på stedet, hvis der er naturligvis er tid. Ellers er frisørerne meget behjælpelige til at få sat en anden aftale op hurtigst muligt, så du kan få din klipning klaret.

Du kan i stedet være på den mere sikre side og booke din tid i forvejen. Det kan enten gøres telefonisk eller fra salonens egen hjemmeside. Det er nemt at gøre. Som nævnt tidligere, så har du også mulighed for at vælge din ønskede frisør, hvis du har en præference til dette.

Salon Matin er altså en billig frisør i Århus som kan levere høj service fra professionelle, håndplukkede frisør, tilbyde dig forskellige former for klipninger i gode, atmosfæriske omgivelser som er nemme at finde. Derfor giver Salon Matin dig altså det bedste fra alle dele af en god frisørsalon lige midt i Århus.

Kvalitetsbevidst billig frisør Aarhus

At få sig en god frisør deal i Århus kan godt virke overvældende. Heldigvis er det nemt hos Salon Matin. En billig herrefrisør Århus kan hjælpe dig til at komme mere ud og få klippet håret. Mange har en dårlig vane med at gå i længere tid uden at blive klippet.

Det kan efterlade håret ilde tilredt og gå udover ens udseende. Med en centraltbeliggende og billig frisør bliver det nemmere at gå til frisøren noget oftere. Herudover er det også et fantastisk tilbud til dig, som der er på SU. Når servicen også et i topklasse, så er det endnu en god grund til at komme ud og blive klippet.

Der er mange forskellige former for klip og behandlinger tilgængelige, alle sammen til en billig og fair pris. De gode services og lave priser som gør en frisør billig, skaber en god salon, hvor priserne kan få lov til at lave på trods af de mange frisører i byen.

Billig frisør med mange services

Hos Salon Matin er der ikke kun tale om en billig klipning, men også mange andre former for klipninger og services. Hos salonen kan du både vælge at få en klassisk klipning med saks eller vælge det billigere maskineklip.

Tit kan der laves mere avanceret frisurer med klassisk klipning, men det gør ikke nødvendigvis maskineklip til et dårligt valg. Det afhænger bare af dit behov. Har du en bestemt person på teamet, som bare forstår dine behov og giver den helt rigtige klipning, så kan du specifikt vælge vedkommende, når du bestiller din frisørtid.

Herudover kan der også laves klassisk skinfade eller barbering hos salonen. Skal du have klippet øjenbryn eller fjernet næsehår med voksbehandling, så kan dette også klares for dig. Der er mange muligheder at vælge imellem, men servicen vil altid være i top, og du vil blive behandlet godt i salonen.